Fudgy Salty Peanut Butter Brownies

Fudgy Salty Peanut Butter Brownies
Przepis Fudgy Salty Peanut Butter Brownies może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 2 godziny i 25 minut. Ten przepis służy 16 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 668 kalorii. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz orzeszki koktajlowe, mleko, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Fudgy Peanut Butter Cup Brownies, Fudgy Peanut Butter Brownies, oraz Fudgy Double Peanut Butter Brownies.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Na ciasto brownie: rozpuść masło w średniej (lub dużej) żaroodpornej misce nad garnkiem gotującej się wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Gdy masło topi się, ubić kakao w proszku, sól morską i cukier w osobnej misce. (Cukier i sól będą działać jako środki ścierne, aby uzyskać grudki z kakao.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Mieszankę kakao/cukier/sól ubić do roztopionego masła, aż cukier całkowicie się rozpuści. Mieszanka powinna wyglądać jak krówka i odciągnąć od miski do kulki. Zdejmij kuchenkę i ustaw patelnię na talerzu na blacie. Pozostawić krem do ostygnięcia, aż będzie ciepły, ale już nie gorący.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Podczas gdy to jest chłodzenie, linia dolnej i boków 9 przez 13-calowy patelni do pieczenia z pergaminem lub folią. Chcesz zostawić około 4 cale zwisu na 2 przeciwległych stronach. Służą one jako uchwyty do usuwania ciastek z patelni w 1 kawałku, więc upewnij się, że jest wystarczająco dużo zwisu, aby mieć solidny uchwyt. Dobrze posmarować pergamin lub folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
7
Wymieszać wanilią do schłodzonej mieszaniny krówek, aby ją poluzować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
8
Dodawać jaja do mieszaniny po 1 na raz, dodając drugie jajko po całkowitym włączeniu pierwszego jaja. Ciasto powinno wyglądać lśniąco i dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
9
Dodaj mąkę i mieszaj, aż będzie w pełni włączona. Gdy wygląda w pełni wymieszane, beat ciasto energicznie przez co najmniej 45 uderzeń. To nie tylko uwolni stres, ale sprawi, że ciastka będą się żuć. Złóż swoje czekoladowe chipsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
10
Rozprowadź bardzo grube i krem ciasto brownie równomiernie na wyłożonej patelni za pomocą przesuniętej szpatułki lub smarowanych rąk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Pop brownies w piekarniku i piec, aż się ładną skórkę i dom pachnie brownies, 30 do 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Niech ostygną całkowicie na stojaku lub naczyniu na blacie.
13
Podczas gdy brownies są chłodzenia zrobić maślany i ganache.
1
Wymieszaj masło orzechowe i masło razem w mikserze stojącym, aż zostaną całkowicie wymieszane. Wyłącz mikser i powoli dodaj cukier puder i drobną sól morską. Zatrzymać mikser i zeskrobać boki i dno miski. Włącz mikser z powrotem do medium, dodaj mleko i wanilię i mieszaj, aż do całkowitego wymieszania. Dollop masło orzechowe maślane w heaping łyżki na szczycie schłodzonych brownies. Równomiernie rozprowadzić z tyłu noża do masła na powierzchni. Rozsypać równomiernie orzeszki ziemne na maślanym, naciskając na maślanym tak, że ganache ma coś do trzymania się i orzeszki ziemne są pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Sól Morska DrobnaSól Morska Drobna
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do MasłaNóż Do Masła
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Do ganache: rozpuścić kawałki czekolady i masło razem w małym rondlu na małym ogniu, stale mieszając. Ganasz lekko ostygnie przez około 10 minut, a następnie równomiernie zalać warstwą masła orzechowego. Wygładzić ganache z tyłu noża do masła, upewniając się, że pokrycie krem maślany i orzeszki ziemne całkowicie. Schłodzić ciasteczka w lodówce, aż polewy są ustawione, 1 1/2 godziny lub tak.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do MasłaNóż Do Masła
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Wyjmij te pyszne chłopaki z lodówki. Podnieś końce liniowej folii i umieść krem słony czekoladowe ciasteczka z masłem orzechowym na desce do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Pokroić w kwadraty.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia7
Magazyn