Fudgy Cheesecake Moons
Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. Za 63 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś polewę do lodów karmelowych, półsłodką czekoladę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Sernik Fudgy Z Sosem Wiśniowym, Sernik Malinowy, oraz Fudgy Cherry-Cheesecake Brownie Bars.
Instrukcje
W małym rondelku rozgrzej masło na średnim ogniu na złoty kolor, około 7 minut.
Dodaj czekoladę; mieszaj, aż będzie gładka.
W dużej misce połącz jajka, cukry i wanilię; ubij w mieszance czekoladowej.
Połącz mąkę, kakao i sól; dodaj do masy jajecznej i mieszaj, aż będzie gładka. Linia a 15-W. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia z woskowanym papierem i posmaruj papier; równomiernie rozprowadź ciasto na przygotowanej patelni.
W małej misce ubij serek śmietankowy, cukier i skrobię kukurydzianą na gładką masę; ubij jajko i wanilię. Delikatnie rozprowadzić na warstwie czekolady.
Skrop karmelową polewą warstwę serka śmietankowego w pionowych liniach około 1 cala. osobno. Użyj wykałaczki, aby narysować kąty proste w poprzek skropionych linii, około 1/2 cala. osobno.
Piec w temperaturze 325° przez 15-18 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta (nie przesadzaj). Ostudzić na ruszcie przez 1 godzinę. Wstaw do lodówki na 1 godzinę przed wyjęciem z patelni. Wyrzuć woskowany papier.
Wytnij z 3-calowym. x 1-w. foremka do ciastek w kształcie półksiężyca. Przechowywać w hermetycznym pojemniku w lodówce.