Frytki z pieca ziemniaczanego z pikantną kwaśną śmietaną
Przepis słodkie frytki z pieca ziemniaczanego z pikantną śmietaną jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 62 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 138 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz południowo-zachodnią przyprawę chipotle, kolendrę, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Frytki Z Pieca Ziemniaczanego, Pieczone W Piekarniku Frytki Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Pieczone W Piekarniku Frytki Ze Słodkich Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. spryskaj dużą blachę ciastek sprayem do gotowania.
Umieść 3/4 łyżeczki przyprawy w 1-galonowej plastikowej torbie do przechowywania żywności; dodaj ziemniaki. Uszczelnij worek; wstrząsaj, aż ziemniaki będą równomiernie pokryte.
Umieść ziemniaki w pojedynczej warstwie na blasze ciastek; spryskaj lekko sprayem do gotowania.
Piec 20 minut lub do dna są złotobrązowe. Włączyć ziemniaki; piec 10 do 15 minut dłużej lub do miękkości i dna są złotobrązowe.
Tymczasem, w małej misce, wymieszać śmietanę, sos sriracha, kolendra i pozostałe 1/4 łyżeczka przyprawy; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Frytki podawać na ciepło z pikantną kwaśną śmietaną.