Frosted Ruby Punch

Frosted Ruby Punch
Przepis Frosted Ruby Punch może być wykonany w około 5 minut. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 437 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Za $1.02 za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka soku żurawinowego, piwa imbirowego, cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Działa dobrze jako raczej niedrogi napój. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 28%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kości Ruby, Ruby Sangria, oraz Ruby Slaw.

Instrukcje

1
Wlej sok żurawinowy do 5-szklankowej foremki pierścieniowej. Zamrozić na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok żurawinowySok żurawinowy
2
W misce na poncz połącz cukier, sok z cytryny i sok pomarańczowy, aż cukier się rozpuści; dodaj piwo imbirowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Ginger AleGinger Ale
PunchPunch
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Usuń pierścień lodowy z formy; unosić się w stemplu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PunchPunch
LódLód
4
Umieść miarki sorbetu wokół pierścienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SorbetSorbet
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawNapojeDrinki
Magazyn