Fritelle di cukinia i Ricotta

Fritelle di cukinia i Ricotta
Fritelle di cukinia i Ricotta może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole przepis przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 288 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 93 centów za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać scallions,, Sardegna owcze mleko ricotta, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Placki z rumem i ricottą: Fritelle di Ricottan e Rhum, Smażone kwiaty cukinii z Buffalo Ricotta: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori, oraz Naleśniki z kalafiorem (Fritelle di Cavalofiore).

Instrukcje

1
Cukinię zetrzeć na tarce do miksera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
TarkaTarka
2
Dodać czosnek, szalotki i ricotta i wymieszać dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Przez CiastoPrzez Ciasto
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
3
Dodać pieprz, skórkę z cytryny i jajka i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4
Dodaj mąkę, trzy do czterech łyżek na raz, ciągle mieszając, aby uniknąć grudek, aż cała mąka zostanie zmieszana. Na patelni 12 do 14 cali rozgrzać olej do 375 stopni F lub tuż pod punktem palenia. Miarka 1/8 szklanki mieszaniny cukinii i delikatnie upuścić do gorącego oleju. Uważając, aby nie tłoczyć patelni, dodaj trzy do czterech innych podobnych miarek. Gotować na złoty kolor, o 45 sekund, i flip z łopatką. Kontynuuj gotowanie, aż wszystkie zostaną wykonane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
5
Odcedzić na papierowych ręcznikach przed umieszczeniem na półmisku z cytrynowymi klinami i sałatką radicchio.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
RadicchioRadicchio
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn