Fricassee Z Dzikimi Grzybami Nad Polentą

Fricassee Z Dzikimi Grzybami Nad Polentą
Need a bezglutenowe, pierwotne, wegetariańskie i דל פחמימות,zne danie główne? Fricassee z dzikich grzybów nad polentą może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1607 kalorii, 120g białka, oraz 113g tłuszczu każdy. Na 11,16 zł / porcja, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, oliwa z oliwek, szalotki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Herbed Polenta frytki z grzybami i karczochami Fricassée, Frytki z kurczakiem i grzybami, oraz Zapiekane Szparagi I Frytki Z Dzikich Grzybów.

Instrukcje

1
Przynieś 3 szklanki bulionu z kurczaka do wrzenia w przykrytym garnku. Podczas gdy bulion zbliża się do wrzenia, rozpocząć fricassee.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Dodać olej i masło. Gdy masło roztopi się w oleju, dodać grzyby i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Gotować, często mieszając, 10 minut lub aż grzyby są ciemne i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Dodać ocet do patelni i wymieszać, aby pokryć. Ocet będzie gotować się w około 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Dodaj Czas do patelni i szalotki. Rzucać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Wymieszaj polentę do gotującego się wywaru z kurczaka, aż do masy. Wymieszać z masłem i serem i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
PolentaPolenta
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
7
Podawać polentę z dodatkiem fricassee z pieczarkami wzdłuż bocznego kotleta cielęcego z szałwii lub innego przystawki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety CielęceKotlety Cielęce
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
PolentaPolenta
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn