Need a bezglutenowe, pierwotne, wegetariańskie i דל פחמימות,zne danie główne? Fricassee z dzikich grzybów nad polentą może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1607 kalorii, 120g białka, oraz 113g tłuszczu każdy. Na 11,16 zł / porcja, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, oliwa z oliwek, szalotki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Herbed Polenta frytki z grzybami i karczochami Fricassée, Frytki z kurczakiem i grzybami, oraz Zapiekane Szparagi I Frytki Z Dzikich Grzybów.
Instrukcje
1
Przynieś 3 szklanki bulionu z kurczaka do wrzenia w przykrytym garnku. Podczas gdy bulion zbliża się do wrzenia, rozpocząć fricassee.
Dodać olej i masło. Gdy masło roztopi się w oleju, dodać grzyby i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Gotować, często mieszając, 10 minut lub aż grzyby są ciemne i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Dodać ocet do patelni i wymieszać, aby pokryć. Ocet będzie gotować się w około 1 minutę.