Francuskie Tosty Czekoladowo-Orzechowe Z Syropem Malinowym
Jeśli chcesz dodać więcej Amerykański przepisy do twojego pudełka z przepisami, francuskie tosty czekoladowo-orzechowe z syropem malinowym mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja tego dania zawiera około 19g białka, 47g tłuszczu i w sumie 813 kalorii. Ten przepis służy 4. Za 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką maliny, cukier, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Działa dobrze jako śniadanie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Z łyżką wynik 59%, to danie jest dobre. Spróbuj Karmelowe ziemniaki  " malinowy ser śmietankowy francuskie tosty z syropem malinowym, Francuskie tosty kokosowe z syropem malinowym, oraz Czekoladowy Tost Malinowy Z Orzechami Laskowymi dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F.
Połącz maliny, cukier i 3 łyżki wody w małym rondelku na średnim ogniu; gotuj, aż maliny się rozpadną, a mieszanina będzie syropowata, około 5 minut. Przecedzić przez sito o drobnych oczkach do miski, dociskając jagody gumową szpatułką.
Ubij pastę czekoladowo-orzechową i jajka w średniej misce na gładką masę, następnie przełóż do dużego naczynia do pieczenia i ubij mleko. Pracując partiami, dodaj chleb i namocz, obracając raz, 1 do 2 minut. (
Usuń, zanim chleb będzie rozmoczony.)
Rozpuść 1/2 łyżki masła na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu.
Dodaj 2 kawałki chleba i gotuj, aż się zrumienią, 3 do 4 minut z każdej strony.
Przełóż na blachę do pieczenia i trzymaj w cieple w piekarniku; powtórz z pozostałym chlebem, dodając 1/2 łyżki masła na patelnię z każdą partią. Na wierzch z sosem malinowym i orzechami laskowymi.