Francuski w mgnieniu oka: makaron ze słodkim groszkiem Pistou i Chèvre
Przepis francuski w mgnieniu oka: makaron ze słodkim groszkiem Pistou i Chèvre może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 10 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 796 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.42 za porcję. Ten przepis od Serious Eats ma 182 fanów. Mieszanka orzechów piniowych, sól koszerna, grubo Pecorino Romano ser i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Francuski w mgnieniu oka: Allumettes z Pistou, Francuski W Mgnieniu Oka: Tilapia Z Estragonem Pistou, oraz Francuski w mgnieniu oka: Tagliatelle z kwiatkiem cukinii Pistou dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś duży garnek wody do wrzenia i zasol wodę. Makaron ugotować we wrzącej wodzie do al dente. Rezerwy 1/4 szklanki wody makaronu.
Tymczasem, whiz razem czosnek, bazylia, i orzeszki piniowe w robocie kuchennym, aż całkowicie zatarte.
Dodać oliwę z oliwek i Pecorino, i whiz połączyć.
Dodać groszek, doprawić solą i pieprzem. Przecier, aż będzie całkowicie gładki.
Łyżka pistou groch do dużej miski. Użyj pająka, aby podnieść gorące fusilli do miski i wrzucić. Prawdopodobnie będziesz musiał dodać 2 do 4 łyżek wody z makaronu, aby poluzować SOS. Kiedy makaron jest dokładnie wrzucony do sosu, pokruszyć w kozim serze i wrzucić go na tyle, aby go ogrzać, ale nadal chcesz zobaczyć kieszenie sera.