Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj francuskiego Snappera cebuli. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 325 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.22 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz sherry, sok z cytryny, filety z Lucjana i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 87%. Spróbuj Czerwony Snapper Ceviche Z Jalapeno I Czerwoną Cebulą, Czerwony Lucjan z sałatką z cebuli wiosennej, oraz French West Indian Grillowany Snapper z sosem kaparowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 3 składniki w dużej, wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2
Dodaj kostki chleba; uszczelnij torebkę i wstrząśnij, aż kostki będą dobrze pokryte. Ułóż kostki chleba w jednej warstwie na patelni o wymiarach 15 x 10 x 1 cala pokrytej natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
Dodać zielony pieprz i grzyby, i podsmażyć do miękkości. Wymieszać z pomidorem. Łyżka mieszanki grzybowej nad rybą; skropić sherry. Przykryć i piec w 400 przez 15 minut. Odsłonić; wierzch z kostkami chleba.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.