Francuski Budyń Waniliowy Latte
Francuski budyń waniliowy latte to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mielonego millstone vanilla kawa, mleko, vanillan instant pudding mix, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Spróbuj Zdrowy Pudding Ryżowy Vanillan Almond Milk Latte, Francuski Budyń Chlebowy Waniliowy, oraz Latte Waniliowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mleko w mikrofalówce w wysokiej 3 minuty. Wymieszać 1/2 szklanki mielonej kawy i odstawić 10 minut.
Wlać mieszaninę kawy przez drobny sitko z siatki drucianej do dużej miski, odrzucając fusy z Kawy; pozostawić mieszaninę do całkowitego ostygnięcia.
Wymieszać mieszankę kawy, śmietanę i budyń, aż zgęstnieje. Łyżka do misek do serwowania; wierzch równomiernie ubitą polewą, a w razie potrzeby podawać z ciasteczkami.
Uwaga:do celów testowych użyliśmy piruetów Pepperidge Farm z nadzieniem czekoladowo-orzechowym do ciastek z nadzieniem czekoladowo-orzechowym.