Fondue Z Serem Oka

Fondue Z Serem Oka
Fondue z serem Oka to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 369 kalorii. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wina, wina lodowego, akompaniamentów: bagietki; kliny jabłkowe i gruszkowe oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 17%. Podobne przepisy to Serious Cheese: Super Bowl beer and Cheese Fondue, Fondue Serowe, oraz Fondue Serowe {A }.

Instrukcje

1
Ubij razem śmietanę, wina i mąkę w 2-kwartowym ciężkim rondlu, aż będzie gładka, a następnie zagotuj na umiarkowanym ogniu, stale mieszając, aż zgęstnieje i będzie jedwabista, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Dodaj połowę sera i mieszaj delikatnie, aż prawie się stopi, następnie dodaj pozostały ser i gotuj, mieszając, aż ser się stopi i fondue będzie gładkie, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
3
Podawać w garnku do fondue.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
1
Fondue można zrobić 1 dzień wcześniej. Umieść na powierzchni kawałek papieru woskowego i całkowicie ostudzić, a następnie schłodzić. Podgrzać na umiarkowanie małym ogniu, stale mieszając, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn