Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Fish Linguine może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 884 kalorie, 36g białka, oraz 20 g tłuszczu. Przepis ten służy 2. Na 5,45 zł za porcję, ten przepis okładki 31% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką sól, chile, oliwa z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy są Sicilian Fish & Linguine, Grillowana Ryba Na Linguine Z Sosem Z Pieczonej Papryki, oraz Linguine Alle Noci (Linguine z sosem orzechowym).
Instrukcje
1
Oliwa z oliwek umieść na gorącej, grubodennej, wysokiej patelni. Zetrzyj na tarce czosnek i koper włoski i zmiękcz, następnie dodaj anchois i czerwoną cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sardele
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Saute, ale nie brązowy.
3
Dodaj sól, a następnie połóż filety z czerwonej barwiny, skórkę do góry, na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwinka Czerwona
(duża Tuba)
4
Posypać skórką z cytryny i wlać trochę białego wina, aby zatrzymać wszystko smażenie i zacząć dusić. Włóż dobry szczyptę oliwy z oliwek, trochę pieprzu i chile. Ścisz ogień i dodaj sok z 1/2 cytryny i kilka wierzchołków kopru włoskiego.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej delikatnej białej ryby. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, mogą nawet poradzić sobie z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jean Biecher Pinot Gris z oceną 4.9 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Jean Biecher Pinot Gris
Ten Pinot Gris ma piękny żółto-złoty kolor. Bogaty w aromatyczną złożoność Pinot Gris może ujawnić typowo dymne nuty, a także pyszne aromaty suszonych owoców, moreli, miodu, wosku pszczelego i piernika. To obfite i mięsiste wino jest podtrzymywane przez wspaniałe napięcie, które nadaje winu pełną strukturę. Wykończenie jest długie i dobrze wyważone.Ave szlachetna, aksamitna faktura czasami z gładkimi i jedwabistymi niuansami.Dzięki bogactwu ekspresji Pinot Gris charakteryzuje się naturalną śmiałością, którą można dopasować do dań Zwykle do czerwonych win. Pinot Gris d ' Alsace z nutą ziemistego i zadymionego runa stanowi godne podziwu połączenie z smażonymi na patelni grzybami girolle, risotto z borowikami.