Filety z czerwonego Lucjana na grzankach czosnkowych z rukolą Sałatka z białej fasoli

Filety z czerwonego Lucjana na grzankach czosnkowych z rukolą Sałatka z białej fasoli
Czerwone filety z Lucjana na grzankach czosnkowych z rukolą Sałatka z białej fasoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 579 kalorii, 43g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 4,85 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz liście rukoli, oliwę z oliwek, tapenadę z czarnych oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zupa z białej fasoli i czosnku ze szpinakiem i chrupiącą Prosciutto i grzankami Rozmarynowo-czosnkowymi, Pieczone w patelni filety z Lucjana z suszonymi pomidorami i czosnkiem, oraz Pizza z białej fasoli z sałatką z rukoli.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery. Kromki chleba wyłożyć na dużą blachę do pieczenia, obustronnie posmarować oliwą z oliwek (około 6 łyżek.), posypać solą i pieprzem do smaku. Broil chleb z obu stron, aż złoty i chrupiące, o 2 protokół na stronie. Gdy grzanki są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, pocierać każdy z jednej strony połówkami czosnku. Niższa temperatura do 32
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
ChlebChleb
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
BrojlerBrojler
2
Skórka 1 cytryna (aby uzyskać 1 łyżeczkę. skórki) i wycisnąć połowę (aby dać 2 łyżeczki. sok).
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
CytrynaCytryna
3
Cytrynę pokroić w kliny. W dużej misce do mieszania, ubij razem 3/4 łyżeczki. sól, 1/4 łyżeczki. pieprz, Skórka z cytryny, sok z cytryny i 2 łyżki. oliwa z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PieprzPieprz
CytrynaCytryna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Dodać fasolę i delikatnie wymieszać. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
5
Za pomocą bardzo ostrego noża wykonaj płytkie cięcia około 1 cala. rozdziela się w skórze filetów Lucjana. Filety doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Filety Z LucjanaFilety Z Lucjana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
6
Podgrzać 1 łyżkę. oliwa z oliwek na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj 4 filety skórą w dół, zmniejsz ciepło do średniego i gotuj 5 do 6 minut, naciskając często łopatką, aby utrzymać je tak płaskie, jak to możliwe; odwróć i gotuj kolejne 2 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
8
Przenieść do blachy do pieczenia i rezerwy soki na patelni w misce. Przetrzeć patelnię czystą papierowymi ręcznikami i gotować Pozostałe filety w ten sam sposób, rezerwując soki z patelni i przenosząc do blachy do pieczenia. Umieścić ryby w piekarniku i gotować, aż gotowe, o 8 protokół (pokroić w celu sprawdzenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Dodać rukolę i pomidory do fasoli i wrzucić delikatnie, ale dokładnie. Podzielić sałatkę między 8 talerzy, układając w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
RukolaRukola
FasolaFasola
10
Ustaw toasty, garlicky side up, na sałatkach i top toasty z filetami snapper, skóra side up.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z LucjanaFilety Z Lucjana
11
Każdy filet skropić odrobiną soku z patelni, a następnie dodać około 1 łyżki. tapenade, gałązkę pietruszki i mżawkę oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Tapenada Z Oliwek, PodzielonaTapenada Z Oliwek, Podzielona
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Udekoruj każdą płytkę klinem cytrynowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
13
Skropić oliwą z oliwek na każdym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia77
Magazyn