Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Filety rybne z pomidorami, dynią i bazylią mogą być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 1298 kalorii, 143g białka, oraz 68 g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $17.85 za porcję. 124 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz oliwę z oliwek, dyni, łuszczące się filety rybne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Filety rybne z pomidorami, kabaczkiem i bazylią, Filety Rybne Basil Walnut, oraz Pieczone filety rybne z masłem bazyliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść cztery arkusze pergaminu 14x12" lub folię do grillowania na powierzchni roboczej. Podziel squash między arkusze pergaminu, układając po jednej stronie arkusza cienkimi warstwami.
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
Posypać szalotką i pokrojoną bazylią, dzieląc równo. Rozrzucić połówki pomidorów wokół squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Nóż Do Obierania
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
3
Skropić każdą paczkę 1 łyżką. Wino i 1/2 łyżki. olej (dodać 1/2 łyżki. woda do każdego, jeśli grillowanie). Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Na każdej porcji umieścić filet rybny. Doprawić solą i pieprzem; skropić 1/2 łyżki. olej na każdym. Złóż pergamin na mieszaninie i mocno zaciskane krawędzie, aby utworzyć szczelne opakowanie. DO AHEAD: może być wykonany 4 godziny wcześniej. Wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Odstawić w temperaturze pokojowej na 15 minut przed kontynuowaniem. Rozgrzej piekarnik do 40
Umieść opakowania w jednej warstwie na dużej blasze do pieczenia. Alternatywnie, zbuduj średni ogień w grillu węglowym lub podgrzej grill gazowy do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Kasztany Wodne, Julienne
7
Piec lub grill ryby aż tylko gotowane przez (wykałaczka szturchnął przez pergamin będzie przesuwać się przez ryby łatwo), o 10 protokół. Ostrożnie wyciąć otwarte Pakiety (para ucieknie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.