Filety Rybne Z Pomidorami, Kabaczkiem I Bazylią

Filety Rybne Z Pomidorami, Kabaczkiem I Bazylią
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Filety rybne z pomidorami, dynią i bazylią mogą być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 1298 kalorii, 143g białka, oraz 68 g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $17.85 za porcję. 124 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz oliwę z oliwek, dyni, łuszczące się filety rybne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Filety rybne z pomidorami, kabaczkiem i bazylią, Filety Rybne Basil Walnut, oraz Pieczone filety rybne z masłem bazyliowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść cztery arkusze pergaminu 14x12" lub folię do grillowania na powierzchni roboczej. Podziel squash między arkusze pergaminu, układając po jednej stronie arkusza cienkimi warstwami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
Posypać szalotką i pokrojoną bazylią, dzieląc równo. Rozrzucić połówki pomidorów wokół squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
3
Skropić każdą paczkę 1 łyżką. Wino i 1/2 łyżki. olej (dodać 1/2 łyżki. woda do każdego, jeśli grillowanie). Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Na każdej porcji umieścić filet rybny. Doprawić solą i pieprzem; skropić 1/2 łyżki. olej na każdym. Złóż pergamin na mieszaninie i mocno zaciskane krawędzie, aby utworzyć szczelne opakowanie. DO AHEAD: może być wykonany 4 godziny wcześniej. Wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Odstawić w temperaturze pokojowej na 15 minut przed kontynuowaniem. Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Umieść opakowania w jednej warstwie na dużej blasze do pieczenia. Alternatywnie, zbuduj średni ogień w grillu węglowym lub podgrzej grill gazowy do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Piec lub grill ryby aż tylko gotowane przez (wykałaczka szturchnął przez pergamin będzie przesuwać się przez ryby łatwo), o 10 protokół. Ostrożnie wyciąć otwarte Pakiety (para ucieknie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Dekoruj liśćmi bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn