Figi i Feta Crostini
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać figi i Feta Crostini spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Ten przepis z SippitySup ma 1 fanów. Mieszanka bagietki, miód, prosciutto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Pieczone Figi Crostini, Karczoch - Feta Crostini, oraz Figowe, Feta I Miętowe Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wstępnie podgrzać brojlery.
Bagietkę pokroić w 24 plastry o grubości około ¼â€. Przenieś je na blachę do pieczenia i posmaruj górną stronę oliwą z oliwek. Broil aż tosty na jednej stronie 1 lub 2 protokół. Zestaw aside.In mała miska energicznie ubić oba sery razem,
Dodaj miód i liście tymianku i mieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji.Łyżka około 1 łyżeczki mieszanki serowej na każdą rundę tostów. Następnie umiejętnie ułóż kawałek prosciutto na każdym toście.
Dekoruj dodatkowymi liśćmi tymianku.Łyżka około 1 łyżeczki mieszanki sera na każdej połowie figi, a także udekorować tymiankiem.