Fiddlehead i kurka Risotto
Przepis Fiddlehead i kurka Risotto może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 1 godzina. Na $3.59 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 520 kalorii, 19g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka soli koszernej, szalotka, groch, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Risotto kurkowe i garnek do Risotto Lagostina, Wiosenne Cytrynowe Risotto Ze Szparagami I Paprociami, oraz Risotto Z Pieczarkami Kurkowymi.
Instrukcje
Roztopić masło w 10-calowej patelni na średnim ogniu.
Dodać szalotki i gotować, mieszając, aż przezroczyste, przez około 3 protokół.
Dodać grzyby i mieszać, aż dobrze pokryte masłem. Gotować na średnim ogniu przez 5 minut.
Dodać estragon i gotować przez 8 do 10 protokół. Grzyby należy zmniejszyć do około 2 filiżanek. Odstawić.
W ciężkiej 12-calowej zapiekance rozgrzej oliwę na średnim ogniu.
Dodaj ryż i gotuj, mieszając dość stale, aż wszystkie ziarna staną się nieprzezroczyste, jeśli używasz arborio.
Wlać szampana lub wino. Gotować, mieszając, aż płyn prawie odparuje.
Dodaj 1 szklankę bulionu i gotuj, mieszając, aż prawie się wchłonie. Nadal dodawać bulion w ilości 1 szklanki, mieszając i pozwalając ryżowi za każdym razem wchłonąć płyn. Po dodaniu 4 filiżanek grochu wymieszać, a następnie dodać kolejną filiżankę wywaru.
Kiedy zostanie wchłonięty, wymieszaj fiddleheads.
Dodaj pozostałą filiżankę bulionu i mieszaninę kurek. Gdy płyn jest prawie wchłaniany, dodaj parmezan, sól i pieprz.
Podawać z patelni lub przenieść do serwowania potraw.
Posypać kwiatami szczypiorku.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;