Fettuccini z orzechami włoskimi i pietruszką
Fettuccini z orzechami włoskimi i pietruszką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 663 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.83 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz zapas kurczaka, fettucine, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szpinak Dla Niemowląt Z Fettuccini, Morelami I Orzechami Włoskimi, Fettuccine Z Pietruszkowym Pesto I Orzechami Włoskimi, oraz Sałatka jęczmienna z pietruszką i orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotować makaron al dente zgodnie ze wskazówkami opakowania, a następnie osuszyć w durszlaku.
Tymczasem, toast orzechy włoskie w małej suchej patelni na średnim ogniu, aż pachnące, często mieszając, 3 do 5 protokół.
W garnku makaron został ugotowany, podgrzać oliwę z oliwek na małym ogniu, dodać czosnek mieszając, aż będzie miękki i pachnący, 3 do 4 minut (Należy uważać, aby go nie spalić). Powrót makaron do garnka, dodać bulion, wszystko, ale 2 łyżki orzechów włoskich, pietruszka, sól i pieprz i wrzucić do połączenia, gotowanie na małym ogniu przez 1 do 2 protokół.
Dodać 1/2 szklanki parmezanu i wrzucić do połączenia. Ułóż 1/2 szklanki liści rukoli na każdym z 4 talerzy. Top każdy z około 2 szklanki makaronu.
Posypać pozostałym serem, zastrzeżonymi orzechami włoskimi i więcej pietruszki.
Doskonałe źródło: białka, błonnika, witaminy A, witaminy C, witaminy K, żelaza, manganu
Dobre źródło: kwas foliowy, miedź, magnez, wapń