Faszerowane Słodkie Ziemniaki

Faszerowane Słodkie Ziemniaki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj nadziewanych słodkich ziemniaków. Ten przepis służy 24 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 133 kalorie. Ten przepis z Kraft Recipes ma 1 fanów. Jeśli masz bułkę tartą, zmielony cynamon, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Faszerowane Słodkie Ziemniaki, Faszerowane Słodkie Ziemniaki, oraz Faszerowane Słodkie Ziemniaki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jajka i cynamon ubić w płytkiej misce do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wymieszać ziemniaki, 1 szklankę bułki tartej, ser i proszek do pieczenia do wymieszania. Kształt na 24 (1-1 / 2-calowe) kulki. Zanurz, 1 na raz, w mieszaninie jaj, a następnie zwinąć w pozostałej bułce tartej, aż równomiernie pokryje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
3
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu. Ostrożnie dodawać kulki ziemniaczane, partiami; gotować 3 min. albo aż do złotego brązu.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Wyjąć z rondla łyżką szczelinową; osuszyć na papierowych ręcznikach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W25 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia5
Magazyn