Halibut cytrynowo-Karczochowy en Papillote

Halibut cytrynowo-Karczochowy en Papillote
Halibut cytrynowo-Karczochowy en Papillote to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na 6,37 zł / porcja, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 242 kalorie, 33g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać karczochy serca, szalotka, salsa, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Cytrynowo-Estragonowy Halibut En Papillote, Halibut en Papillote, oraz Halibut I Warzywa En Papillote dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Filety osuszyć ręcznikiem papierowym; posypać równomiernie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Wytnij 4 (15-calowe) kwadraty pergaminu. Złóż każdy kwadrat na pół; otwórz każdy. Podziel szalotkę równomiernie między kwadraty, umieszczając w pobliżu fałdu; na wierzch każdy z 1 filetem i 1 łyżką salsy. Serduszka karczocha i plasterki cytryny podzielić równomiernie na filety. Złóż papier; dobrze uszczelnij krawędzie wąskimi fałdami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczochy SercaKarczochy Serca
SzalotkaSzalotka
CytrynaCytryna
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
4
Umieścić opakowania na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec w temperaturze 400 przez 15 minut lub aż termometr zarejestruje 140 do 145 po włożeniu przez papier do ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
6
Umieść 1 opakowanie na każdej z 4 płyt; rozetnij.
7
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia83
Magazyn