Faszerowana Zupa Pieprzowa

Faszerowana Zupa Pieprzowa
Faszerowana zupa pieprzowa to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.35 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 344 kalorie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sól, brązowy cukier, sos pomidorowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać gotowany ryż długoziarnisty, można śledzić to danie główne z Kremowy Kokosowy Pudding Ryżowy Tangelo jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Faszerowana Zupa Pieprzowa, Faszerowana Zupa Pieprzowa, oraz Zupa pieprzowa faszerowana IV.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku gotuj wołowinę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowa; odcedzić. Pozostałe składniki wymieszać; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30-40 minut lub do papryki są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn