Fasuleda: wieprzowina i fasola od Emilii
Fasuleda: wieprzowina z fasolą od Emilii może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 13g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę borlotti, pietruszkę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pesto bazyliowe Emilia Terragni, Zupa cebulowa, Emilia-styl: Cipollata, oraz Fritto Misto Emiliano (Frytki Mieszane W Stylu Emilia) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj fasolę w wodzie przez 45 minut.
Fasolę odsączyć i odstawić.
W dużym, patelni o ciężkim dnie, rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu.
Dodać czosnek i pietruszkę i gotować, mieszając, przez 5 protokół.
Dodać kiełbasę i zwiększyć ciepło do wysokiej, brązowienie kiełbasy ze wszystkich stron. Doprawić solą i pieprzem, dodać fasolę i gotować jeszcze 10 minut, aż dobrze się połączy. Doprawić solą i pieprzem i podawać z bażantem, jako dodatek.