Fasolka szparagowa ze słonym

Fasolka szparagowa ze słonym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj zieloną fasolkę z pikantnym spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 61 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka pieprzu, pikantny, fasola, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fasolka szparagowa ze słonym, Fasolka szparagowa ze słonym sosem dla dwojga, oraz Pikantna Zielona Fasola dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować fasolę we wrzącej wodzie 5 minut lub aż chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
2
Odcedzić i spłukać zimną wodą; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Gotować 1 minutę lub do lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj fasolę, sok, i pikantny do patelni, podrzucając do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn