Fasolka szparagowa z masłem i pieczarkami
Maślana fasolka szparagowa i grzyby mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 49 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, sól koszerną, czapki z grzybami shiitake i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Zielona Fasola Z Masłem Ziołowym, Fasolka Szparagowa Z Masłem Czosnkowym, oraz Pikantna Fasolka Szparagowa Z Masłem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolka szparagowa na parze, przykryta, 4 minuty lub do chrupkości-przetargu. Fasolę zanurzyć w lodowatej wodzie; odcedzić. Osuszyć ręcznikiem; odstawić.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać grzyby, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; smażyć 8 minut lub do wyparowania płynu grzybowego. Wymieszać czosnek; podsmażyć 1 minutę, stale mieszając.
Dodaj pozostałe 1/4 łyżeczki soli, pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu, i fasolka szparagowa; gotować 3 minuty lub do dokładnie ogrzanego, podrzucając do połączenia.