Fasolka szparagowa z masłem i pieczarkami

Fasolka szparagowa z masłem i pieczarkami
Maślana fasolka szparagowa i grzyby mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 49 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, sól koszerną, czapki z grzybami shiitake i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Zielona Fasola Z Masłem Ziołowym, Fasolka Szparagowa Z Masłem Czosnkowym, oraz Pikantna Fasolka Szparagowa Z Masłem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolka szparagowa na parze, przykryta, 4 minuty lub do chrupkości-przetargu. Fasolę zanurzyć w lodowatej wodzie; odcedzić. Osuszyć ręcznikiem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
2
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać grzyby, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; smażyć 8 minut lub do wyparowania płynu grzybowego. Wymieszać czosnek; podsmażyć 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Dodaj pozostałe 1/4 łyżeczki soli, pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu, i fasolka szparagowa; gotować 3 minuty lub do dokładnie ogrzanego, podrzucając do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn