Fasola Kowbojska
Fasola kowbojska może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 25. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 330 kalorii. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, mielony chuck, jalapenos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fasola Kowbojska, Fasola Kowbojska, oraz Fasola Kowbojska dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Na dużej patelni na średnim ogniu, brązowy Chuck ziemi i doprawić go solą, pieprz, i chili w proszku.
Wyjąć mięso i odcedzić wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu. Cebulę i paprykę gotować w pozostałym tłuszczu, aż będą miękkie. Z powrotem mięso na patelnię i dodać fasolę, brązowy cukier, sos barbecue i jalapenos. Gdy wszystko się połączy, a cukier się stopi, wlej go do dużego naczynia do pieczenia i piecz przez 45 minut.