Fasola Garbanzo „N” Ryż
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów wegetariańskich bez glutenu i lakto ovo do swojego pudełka z przepisami, Garbanzo Beans 'N' Rice może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 11 g białka i 5 g tłuszczu. Za 92 centy za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób. Najlepiej sprawdza się jako dodatek do dania głównego, a jego przygotowanie zajmuje około 15 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką cukinię, ząbki czosnku, paprykę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 41%. Ten wynik jest dobry. Jeśli szukasz podobnych przepisów, wypróbuj ryż basmati z nasionami lnu i fasolą garbanzo, pilaw z ryżu basmati z prosciutto, fasolą garbanzo i orzo oraz tabbouleh z fasolą garbanzo.
Instrukcje
Na patelni z powłoką nieprzywierającą podsmaż cebulę i czosnek na oleju, aż będą miękkie. Wymieszaj pomidory, cukinię i oregano. Przykryj i gotuj przez 4-6 minut lub do momentu, aż cukinia będzie chrupiąca i miękka, od czasu do czasu mieszając.
Dodaj fasolę, sól i pieprz; gotować i mieszać, aż się rozgrzeje.