Fasola Cannellini i włoska kiełbasa

Fasola Cannellini i włoska kiełbasa
Przepisów śródziemnomorskich nigdy za wiele, więc wypróbuj fasolę Cannellini i włoską kiełbasę. Ten przepis jest przeznaczony dla 10 osób i kosztuje 64 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 257 kalorii, 12 g białka i 10 g tłuszczu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Tylko nielicznym osobom naprawdę smakowało to danie. 2 osoby były zadowolone, że wypróbowały ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową. Jeśli masz pod ręką wodę, bulion z kurczaka, pomidor roma i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 77% wyniku, co jest całkiem niezłym wynikiem. Fasola Cannellini z grillowaną włoską kiełbasą, Farfalle z kiełbasą, fasolą Cannellini i jarmużem oraz Zupa z jarmużu i kiełbasy z fasolą Cannellini są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Do dużej miski wsyp fasolę, dodaj wodę do poziomu 3 cali nad fasolą i mocz przez 6 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Romski, Wydrążony I Przekrojony Na PółPomidor Romski, Wydrążony I Przekrojony Na Pół
2 Opakowania (po 19 Uncji) łagodnych Włoskich Kiełbasek Johnsonville®2 Opakowania (po 19 Uncji) łagodnych Włoskich Kiełbasek Johnsonville®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(19 Uncji, Każda) Łagodne Włoskie Kiełbaski Johnsonville®(19 Uncji, Każda) Łagodne Włoskie Kiełbaski Johnsonville®
2
Odpływ.
3
Umieść fasolę w garnku do zupy lub w holenderskim piekarniku; dodaj 7 szklanek wody, 5 liści szałwii i pomidora. Doprowadzić do wrzenia; zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu bez przykrycia przez 1-1/2 do 2 godzin lub do momentu, aż fasola będzie prawie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
4
Odcedź i zachowaj fasolę; wyrzucić płyn, szałwię i pomidory. W dużym rondlu rozgrzej olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodać czosnek, pozostałą szałwię, cebulę, marchewkę, seler, płatki czerwonej papryki i smażyć do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
6
Dodać fasolę, rozgniecione pomidory, bulion, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
7
Przykryj, zmniejsz ogień do małego, kontynuuj gotowanie przez 15-20 minut.
8
W międzyczasie na dużej patelni przygotuj kiełbaski zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Odpływ.
10
Pokrój kiełbaski na trzy części. Tuż przed podaniem delikatnie wymieszaj serek mascarpone z fasolą. Przygotowaną fasolę przełóż do osobnych misek i połóż na nich kawałki kiełbasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Linki Do KiełbasLinki Do Kiełbas
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Udekoruj dodatkowo świeżą szałwią.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Szałwiaświeża Szałwia
12
Podawać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia37
Magazyn