Bezglutenowy farsz żurawinowy to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 8. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. Mieszanka oleju roślinnego, żurawiny, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 godzin i 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Farsz Z Dyni Żurawinowej {Bezglutenowy}, Bezglutenowe Żurawinowe Dyni Kukurydziane Nadzienie, oraz Bezglutenowe rodzynki i żurawina & ciecierzyca (lub orzech) Dziki Ryż Dressing-farsz dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gofrownica ciepła. W dużej misce wymieszać mieszankę do pieczenia, mleko, olej i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Perły Cukrowe
(Keebler)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gofrownica
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Piec ciasto zgodnie ze wskazówkami producenta na gofrownicę.