Farsz z kiełbasą, jabłkiem i orzechami

Farsz z kiełbasą, jabłkiem i orzechami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj kiełbasę, jabłko i farsz orzechowy spróbować. Jedna porcja zawiera 543 kalorie, 12g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 1,43 zł za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz jabłecznik, oliwę z oliwek, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Farsz Do Kiełbas Jabłkowo-Orzechowy, Farsz do kiełbas i orzechów włoskich, oraz Farsz Jabłkowy Orzech dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Płaszcz dużą patelnię saute, na średnim ogniu, z oliwą z oliwek i dodać cebulę i seler. Doprawić solą i gotować, aż warzywa staną się miękkie i będą bardzo aromatyczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać czosnek i gotować przez kolejne 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4
Dodać kiełbasę i gotować, aż kiełbasa brązowieje. Wymieszać jabłka i jabłecznik i gotować, aż jabłka zaczną mięknąć, o 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
5
Posypać liśćmi szałwii i orzechami włoskimi i wyłączyć ogień.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
6
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Dodać pokrojony w kostkę chleb i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
8
Wlać bulion z kurczaka i ugniatać rękami, aż chleb będzie bardzo wilgotny, a właściwie mokry. Smak, aby sprawdzić przyprawy i doprawić solą, jeśli to konieczne, (robi).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
9
Przenieść do dużego głębokiego naczynia żaroodpornego (z grubsza 9 na 11 cali) i piec, aż będzie gorąco przez całą drogę i chrupiący na wierzchu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Wyjąć z piekarnika i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
MMMMM...farsz!
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Magazyn