Farsz Do Chleba Żytniego
Farsz do chleba żytniego może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,15 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka kminku, selera, bulionu z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Duński Chleb Żytni, Duńska Owsianka Żytnia (Øllebrød), oraz Chleb Kanapkowy Z Indykiem (Aka Chleb Nadziewany) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° z regałami w górnej i dolnej części.
Tosty kawałki chleba w dwóch 4-stronnych patelni arkuszy w piekarniku, aż lekko rumiane, o 15 protokół, a następnie przenieść do dużej miski. Pozostaw piekarnik włączony.
Tymczasem, gotować kminek w 6 łyżki masła w 12-calowej ciężkiej patelni na średnim ogniu, mieszając, aż pachnące, o 2 protokół.
Dodaj seler, jabłka, cebula, czosnek, 3/4 łyżeczka soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i smażyć, aż warzywa zmiękną i zaczynają brązowieć, 12 do 15 protokół.
Dodaj zapas, skrobając wszelkie brązowe kawałki.
Dodaj mieszaninę do kostek chleba, podrzucając do płaszcza.
Przełożyć do 3-ćwiartkowego naczynia do pieczenia i kropki z pozostałymi 2 łyżkami masła.
Piec, Odkryte, w górnej trzeciej części piekarnika, aż farsz jest chrupiące na górze, o 45 protokół.
Farsz można piec 1 dzień wcześniej i schłodzić (przykryć raz ostygnie). Podgrzać, pod przykryciem, w piekarniku 149°, około 20 minut.