Espresso Ice

Espresso Ice
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj Espresso Ice. Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 8 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, granulki ESPRESSO instant, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Podobne przepisy to Mus Espresso z białej czekolady z karmelową mżawką Easy Espresso, Ciasto czekoladowo-Espresso z bitą śmietaną, oraz Meksykańskie ciasteczka Espresso z polewą czekoladową Espresso.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w szklanym lub ceramicznym naczyniu do pieczenia o średnicy 8 cali, mieszając do rozpuszczenia cukru i espresso.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Przykryć i zamrozić do częściowego zamrożenia (około 1 godziny). Zeskrobać mieszaninę widelcem, zgniatając wszelkie grudki. Zamrozić dodatkową godzinę i 35 minut lub do całkowitego zamrożenia, skrobając całą mieszaninę widelcem co 30 minut.
3
Mieszankę rozpuścić w filiżankach do espresso lub małych szklankach i, w razie potrzeby, ubić bitą polewą i pokrytymi czekoladą ziarnami espresso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Ziarna EspressoZiarna Espresso
CzekoladaCzekolada
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn