Escabeche de Pescado (ryba marynowana lub marynowana)
Escabeche de Pescado (ryba marynowana lub marynowana) jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 393 kalorie. Na 5,26 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 82 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka mąki uniwersalnej, octu, ryby mieczowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Escabeche (ryba z marynowanymi warzywami), Jak gotować: Filipiński escabeche (ryba z marynowanymi warzywami), oraz Pescado Borracho (Pijana Ryba) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść rybę w plastikowej misce i dodaj sok z limonki, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
1 Truskawka Bez łuski
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
2
Umieść w lodówce na godzinę.Osusz rybę przy użyciu ręczników papierowych i przykryj mąką uniwersalną. W średniej patelni rozgrzać olej roślinny na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1
Umieść wszystkie składniki w misce i dobrze wymieszać, aż do połączenia.Weź rybę z oleju i umieść w szklanym naczyniu. Rybę zalać marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Scarpetta Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.