Przepis szpinak-and-Green-Pean Empanadas może zaspokoić swoje europejskie pragnienie w około 2 godziny i 30 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 93 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 32. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mąkę, ząbki czosnku, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Serowe Empanadas ze szpinakiem i bekonem, Tunan i zielone oliwkowe Empanadas, oraz Turcja i puree ziemniaczane Empanadas-Empanadas De Pavo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małym rondlu połączyć wodę, sól, masło i paprykę i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wlać mieszaninę do dużej miski i ostudzić do temperatury pokojowej. Wymieszać w 3 3/4 szklanki mąki, aż ciasto jest razem. Na lekko posmarowanej mąką powierzchni, delikatnie zagnieść ciasto, aż będzie gładkie. Owinąć ciasto w plastik i przechowywać w lodówce do firmy, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
W rondlu z wrzącą osoloną wodą gotować szpinak przez 1 minutę. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć szpinak na durszlak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodać fasolę fava do wrzącej wody i gotować do jasnozielonego, 1 minutę. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść fasolę fava na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Fava
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
5
Dodać fasolkę szparagową do wrzącej wody i gotować do miękkości, 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
6
Fasolkę szparagową odcedzić i drobno posiekać. Obrać twarde zewnętrzne skórki z fasoli fava. Ze szpinaku wycisnąć nadmiar wody, a następnie grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Fasola Fava
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
7
Na dużej patelni, roztopić masło w oliwie z oliwek.
Dodać cebulę i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
9
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 3 protokół. Wymieszać w szpinaku, fasola fava, fasola szparagowa i groszek i gotować, mieszając, aż do ogrzania przez, O 2 protokół. Wymieszać z miętą i tymiankiem, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Fasola Szparagowa
Fasola Fava
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1 Pomarańcza, Skórka
2 Szklanki Ząbków Czosnku
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
10
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
11
Lekko olej 2 duże blachy do pieczenia. Na posmarowanej mąką powierzchni roboczej rozwałkuj ciasto o grubości 1/8 cala. Używając okrągłego kutra do ciastek o średnicy 3,5 cala, Wytnij 32 rund z ciasta. Zwilżyć Brzeg 1 okrągłego ciasta wodą. Kopiec 1 łyżka nadzienia warzywnego na połowie rundy i złożyć drugą stronę. Naciśnij, aby uszczelnić ciasto i szczypać w odstępach, aby plisy. Powtórz z pozostałymi rund ciasta i napełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Prażone Orzeszki Ziemne, Bez Skórki
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Drażetki Z Białą Perłą
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
12
Ułóż empanadas na przygotowanych blachach do pieczenia i piec w górnej i dolnej części piekarnika przez około 30 protokół, aż rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
13
Podawać empanadas ciepłe lub w temperaturze pokojowej.
Hiszpański można sparować z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Jedno wino, którego możesz spróbować to Hacienda Lopez de Haro Tempranillo. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.