Egipska Zupa Z Soczewicy
Egipska zupa z soczewicy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 188 kalorii, 13g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 48 centów za porcję. 38 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz popękany pieprz, sól morska, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zimowa zupa z soczewicy (Egipska-Shorbaat Aads), Duszona Egipska Zieleń Z Chrupiącym Kurczakiem (Molokhia Egipska), oraz Egipska Zupa Pomidorowa.
Instrukcje
Umieść 3 szklanki wody, soczewica, pomidor, marchew, cebula, czosnek i bulion z kurczaka w garnku na średnim ogniu; gotować, aż warzywa i soczewica zmiękną, 20 do 25 minut.
Zdjąć z ognia i ostudzić do letniego.
Zmiksuj mieszankę warzyw i soczewicy za pomocą blendera zanurzeniowego, aż będzie gładka. Wymieszać 1 szklankę wody, kminek, sól morska, pieprz i kolendra do zupy; podgrzewać na średnim ogniu, aż do ogrzania.