Edamame Puree Ziemniaczane
Edamame puree ziemniaczane może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 125 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 51 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Mieszanka soli, masła, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Staromodne puree ziemniaczane-zrób domowe puree w domu, łatwo to zrobić z tym, Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe, oraz Jajka na miękko z puree Groszkowym i Edamame na grzankach bezglutenowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść edamame w średnim rondlu.
Dodaj wodę do pokrycia 2 cale powyżej edamame; doprowadzić do wrzenia. Gotować 7 do 8 minut lub do miękkości; odcedzić i odstawić.
Umieść ziemniaki w tej samej patelni; dodaj wodę do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień,i gotować, odkryte, 8 minut lub do miękkości.
Odcedzić, rezerwując 1/4 szklanki płynu do gotowania.
Umieść edamame i zarezerwowany płyn do gotowania w robocie kuchennym lub blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Połącz puree edamame, ziemniaki, mleko i pozostałe składniki w dużej misce. Mash z masher ziemniaków do pożądanej konsystencji.