Edamame-Przecier Czosnkowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Edamame-przecier czosnkowy spróbować. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 14g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 5. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz jedwabiste tofu, blanszowane edamame, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ahi Z Edamame Puree, Grillowane krewetki Crostino z puree z sera koziego Edamame, oraz Przyprawiony łosoś z dusz z szalotki, Edamame i puree z Sunchoke dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 2 ćwiartki wody do wrzenia w średnim rondlu na średnim ogniu; dodać edamame i czosnek. Gotować przez 5 minut.
Odcedzić w durszlaku nad miską, rezerwując płyn 1/2 szklanki.
Połączyć edamame, czosnek, 1/2 szklanki płynu do gotowania, i tofu w robocie kuchennym, i proces do gładkiej (o 3 protokół).
Dodaj sok z cytryny, sól i pieprz, i pulse połączyć.