Easy Swedish Glögg

Easy Swedish Glögg
Przepis łatwy Szwedzki Glögg jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników skandynawskiej kuchni. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 658 kalorii. Na $8.59 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka imbiru, kapsuły kardamonu, laski cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szwedzki Glogg, Szwedzki Boże Narodzenie Glögg, oraz Glögg (Szwedzkie Wino Grzane).

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 9 składników w garnku na średnim ogniu. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu, uważając, aby nie gotować. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Zdjąć z ognia i wymieszać z cukrem. Mieszaj, aż cukier się rozpuści. Przecedzić mieszaninę i podawać natychmiast lub delikatnie podgrzać przed podaniem. (Jeśli wolisz mocniejszy smak, strome przyprawy dłużej przed wysiłku.)
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
CukierCukier
3
Dekorować, w razie potrzeby.
4
Uwaga: w przypadku wersji bezalkoholowej użyj wody lub soku pomarańczowego i zastąp 3 szklanki soku winogronowego Concord do wina. Pomiń cukier i postępuj zgodnie z procedurą glgg.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Sok WinogronowySok Winogronowy
CukierCukier
WodaWoda
WinoWino

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia10
Magazyn