Easy Linguine Z Sosem Z Białych Małży
Easy Linguine z sosem z białych Małży to pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 334 kalorie, 14g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz 2 cebula, scallion, masło, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Linguine z sosem z białych Małży, Linguine w sosie z białych Małży, oraz Linguine z sosem z białych Małży dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linguine ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Przed osuszeniem należy zachować 2 łyżki wody z makaronu.
Podczas gotowania makaronu, zrobić sos małży: na patelni na średnim ogniu, ogrzać masło do gorąca, o 2 protokół. Podsmażyć cebulę i czosnek 1 minuta.
Dodaj sól i pieprz; nadal smażyć kolejną minutę, lub aż cebula będzie miękka i czosnek jest pachnące, ale nie rumiane.
Dodać odsączone pokrojone małże i zarezerwowane 2 łyżki soku z małży; mieszać delikatnie połączyć, i gotować na wolnym ogniu.
Dodaj zastrzeżone 2 łyżki wody makaronu na patelni z sosem. Wymieszać sos i nadal gotować na wolnym ogniu 3 minuty lub aż lekko zgęstnieje.
Wymieszać linguine z oliwą z oliwek i podzielić na dwie miski. Każdą porcję makaronu wymieszać z połową sosu z małży, 1 łyżką sera i posypką posiekanej szalotki.