Easy Indian Butter Chicken to bezglutenowe danie główne. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 83g tłuszczu, oraz w sumie 887 kalorii. Ten przepis służy 6. Jest to niedrogie przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz masło, czosnek, garam masala, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Easy Indian Butter Chicken, Łatwy kurczak Indyjski z surówką, oraz Kurczak z masłem indyjskim dla dwojga dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
2
Roztopić kilka łyżek masła na patelni na średnim ogniu. Mieszać w cebuli i czosnku, i gotować powoli, aż cebula karmelizuje do ciemnobrązowego, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Tymczasem roztopić pozostałe masło w rondlu na średnim ogniu wraz z sosem pomidorowym, śmietana, sól, pieprz cayenne, i garam masala. Doprowadzić do duszenia, a następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie; przykryć, i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, mieszając od czasu do czasu. Następnie wymieszać karmelizowaną cebulę.
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Podczas gdy sos jest gotowanie, wrzucić kostkę piersi kurczaka z olejem roślinnym, aż pokryte, a następnie doprawić tandoori masala i rozprowadzić na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Piecz kurczaka w nagrzanym piekarniku, aż nie będzie już różowy w środku, około 12 minut. Po zakończeniu, dodać kurczaka do sosu i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Leo Steen Saini Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.