Easy Herb Crust Cassoulet
Easy Herb Crust Cassoulet może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.76 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 544 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać łyżeczki tymianku, kiełbasa, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest solidne. Spróbuj Łatwa tarta warzywna z cytrynową skórką ziołową, Łatwa Patelnia Cassoulet, oraz Żeberka Pieczone Ze Skórką Ziołową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brązowa kiełbasa w 10-calowej patelni żaroodpornej na głębokim naczyniu na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 4 do 6 minut.
Usunąć kiełbasę i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 2 łyżki kapieli na patelni.
Dodaj cebulę, marchew, i czosnek; gotować, stale mieszając, 2 do 3 protokół.
Wymieszać z kiełbasą, fasolą i rosołem z kurczaka. Zmniejszyć ogień i gotować mieszaninę 6 minut. Wymieszać 1 łyżkę posiekanego świeżego tymianku i zdjąć z ognia.
Wymieszać mieszankę do pieczenia, mleko, jajko i pozostałą 1 łyżkę tymianku widelcem do zwilżenia.
Wlać ciasto równomiernie na wierzchu mieszanki kiełbasy na patelni.
Piec w 400 przez 40 minut lub do złotego koloru.