Ciasteczka budyniowe II

Ciasteczka budyniowe II
Ciasteczka budyniowe II wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 98 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 22 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz mleko, olej roślinny, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Smakuj i opowiadaj czwartki-ciasteczka i ciastka z budyniem śmietankowym, Cookies ' N Cream Pudding Cookies, oraz Najlepsze ciasteczka Budyniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Blachy do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz jajka i mieszankę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
JajkoJajko
3
Wymieszać z mlekiem i olejem. Wymieszać z budyniem i chipsami czekoladowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
MlekoMleko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Upuść łyżeczki do herbaty na przygotowaną blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 10 do 12 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn