Grillowana cukinia z fetą i miętą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grillowanej cukinii z Fetanem i miętą. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 167 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Mieszanka pieprzu, sera feta, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowana Sałatka z bakłażanem i cukinią z fetą, ciecierzycą i miętą, Grillowana Sałatka z cukinii z orzechami laskowymi, Fetanem i sosem jogurtowo-miętowym, oraz Wstążki z cukinii z Fetanem i miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Pokrój cukinię wzdłuż na plastry o grubości 1/4 cala.
Pędzel z 2 łyżkami. oliwa z oliwek. Grill cukinia, bez pokrywy grilla, 2 do 3 minut z każdej strony lub do miękkości.
Wrzucić cukinię z szalotką i kolejne 6 składników.
Podawać natychmiast nad rukolą.