Dziś Kolacja: Zupa Szpinakowa

Dziś Kolacja: Zupa Szpinakowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać obiad dzisiaj: Strained szpinak zupa spróbować. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 16G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 3,84 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka marchwi, kurczaka, pietruszki liści i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam poważne jedzenie. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kolacja: zupa makaronowa Soba ze szpinakiem i wędzonym pstrągiem, Dziś Kolacja: Kurczak ze szpinakiem, oraz Kolacja: szpinak ze złotymi ziemniakami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać olej do dużego garnka i obrócić ogień na średni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać cebulę i marchewkę i gotować, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
CebulaCebula
3
Dodać czosnek i gotować przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
4
Do garnka wlać bulion z kurczaka i gotować na wolnym ogniu. Wrzucić szpinak i pietruszkę i gotować przez 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SzpinakSzpinak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
W międzyczasie napełnij bardzo dużą miskę lodem. Ustaw mniejszą miskę na górze, która jest jeszcze wystarczająco duża, aby utrzymać płyn z zupy. Kiedy zupa jest gotowa, przecedzić zupę przez metalowy sitko do mniejszej miski siedzącej na lodzie. Zupę całkowicie schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Gdy zupa będzie gotowa do podania, wrzuć ją do garnka i gotuj na wolnym ogniu. Chochle do misek, a na wierzchu posypać trochę estragonu i dolać kwaśną śmietaną. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
EstragonEstragon
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
ChochlaChochla
GarnekGarnek
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia100
Magazyn