Dziś Kolacja: pistacjowe Pesto ze szparagów na Linguine

Dziś Kolacja: pistacjowe Pesto ze szparagów na Linguine
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc daj dziś kolację: pistacjowe Pesto ze szparagów na Linguine. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 792 kalorie. Ten przepis służy 3. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 59 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, parmezan, makaron i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: rampy z Linguine, Kolacja dziś wieczorem: Linguine z małż i jarmuż, oraz Kolacja: Marynowane Pomidory Z Linguine.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Po przygotowaniu dodajemy szparagi i gotujemy przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Wyjąć z wody i wstrząsnąć w misce z lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Odcedzić, a następnie umieścić na desce do krojenia. Odciąć końcówki i odstawić. Z grubsza posiekaj resztę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4
Dodaj szklankę posiekanych szparagów do robota kuchennego wraz ze szpinakiem, czosnkiem, 2 łyżkami pistacji, parmezanem, oliwą z oliwek, sokiem z cytryny i szczyptą soli. Zmiksować, aż stanie się pastą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
5
Dodaj makaron do garnka z wrzącą wodą. Gotować zgodnie ze wskazówkami na pudełku. Zapisz 1/4 szklanki wody makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Odcedzić makaron po zakończeniu i wrócić do jeszcze gorącego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Dodaj 1 szklankę pesto i połowę wody z makaronu. Dobrze wymieszać. Jeśli jest zbyt suchy, dodaj więcej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
8
Posiekaj Pozostałe pistacje.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
9
Podawać makaron i udekorować pistacjami, i więcej startego parmezanu. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia83
Magazyn