Dzikie pingwiny oliwne
Perky Olive Penguins to bezglutenowa, lakto ovo wegetariańska i podstawowa receptura na 4 porcje. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 2 g białka i 15 g tłuszczu. Za 90 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilku osobom bardzo smakowało to danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis wypróbowało i polubiło 46 osób. Mieszanka marchewki, oliwek, pimientos i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 42%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Dzikie pingwiny, Dzikie pingwiny i Pingwiny.
Instrukcje
Wytnij szczelinę od góry do dołu 12 oliwek typu jumbo; odłożyć na bok. W misce połącz sześć kolejnych składników; Dobrze wymieszać. Napełnij małą, wytrzymałą plastikową torebkę mieszanką serka śmietankowego.
Wytnij mały otwór w rogu torby; ostrożnie wyciśnij mieszaninę do dużych oliwek. Odłożyć na bok.
Z każdego plasterka marchewki wytnij mały trójkąt; trójkątami wciśnij małe oliwki na dziób. Na każdym naciętym plasterku marchewki umieść dużą oliwkę, tak aby biała klatka piersiowa była zrównana z nacięciem.
Połóż małą oliwkę dziurką w dół nad oliwką jumbo, tak aby dziób, klatka piersiowa i stopy były wyrównane. Ostrożnie włóż wykałaczkę przez czubek głowy do tułowia i podstawy marchewki. Owiń pimiento wokół szyi, aby uzyskać szalik.