Dzień Po Święcie Dziękczynienia Turcja Pho

Dzień Po Święcie Dziękczynienia Turcja Pho
Dzień po Święcie Dziękczynienia Turcja Pho jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.41 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 150g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 1384 kalorie. 38 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, tuszę z indyka, nasiona kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Wietnamska Sałatka Z Makaronem Wołowym: Pho Tron, Dziękczynienie resztki z indyka Bliss: Indyk Mac-and-Cheeselets, oraz Resztki Dziękczynienia Turcja-Okłady Z Indyka.

Instrukcje

1
Toast kardamon pod, goździki, anyż, koper włoski, i kolendra na małej patelni na średnim ogniu, aż pachnące, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Umieść przyprawy na środku 8 calowy kawałek kwadratowy gazę. Zebrać razem krawędzie gazę i związać sznurkiem kuchennym, aby zabezpieczyć. Sear obie strony imbiru i 1/2 cebula w tej samej patelni, aż lekko zwęglone, o 3 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
W dużym garnku na średniej wysokości umieścić tuszkę indyka, wodę, saszetkę, imbir i cebulę. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do gotować. Dusić przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj makaron ryżowy i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron gotowane przez, ale jest nadal firma do ukąszenia, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron RyżowyMakaron Ryżowy
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
6
Usuń tuszę, saszetkę, imbir i cebulę z zupy. Odcedź zupę, aby usunąć mięso, które mogło spaść z kości, jeśli to konieczne. Doprawić sosem rybnym i solą. Makaron ryżowy i mięso z indyka podzielić równomiernie na 4 duże miski. Rozsypać bazylii, kolendry, i pokrojone cebulę na górze. Kadzi zupę na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron RyżowyMakaron Ryżowy
Soki Z Patelni Do Pieczenia IndykaSoki Z Patelni Do Pieczenia Indyka
Sos RybnySos Rybny
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
7
Podawać z klinem limonki i ostrym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn