Dzbanek grejpfruta i imbiru
Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.9 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 423 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Mieszanka cukru, wody, soku z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Twarożek Grejpfrutowy Imbirowy, Grejpfrut i imbir Sparkler, oraz Chleb Z Herbatą Grejpfrut-Imbir dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym dzbanie lub misce dodaj grejpfruta, syrop cukrowy imbir i sok z limonek. Rozgnieć, dodaj tequilę i lód. Napełnij pojemnik sodą cytrynowo-limonkową.
Dodaj wodę, imbir i cukier do rondla i zagotuj. Mieszaj, aż cukier się rozpuści. Szczep.
Ostudzić i przechowywać w lodówce w szczelnym pojemniku.