Dynia Letnia Nadziewana
Nadziewane Lato Squash może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.27 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka szałwii, włoskie grzanki, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Dynia Letnia Nadziewana, Dynia Letnia Nadziewana, oraz Dynia Letnia Nadziewana.
Instrukcje
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Dodaj seler i cebulę; smażyć 5 do 6 minut lub do miękkości.
Połączyć chleb kukurydziany, grzanki, i krakersy w dużej misce; wymieszać mieszankę cebuli, bulion, dalej 3 składniki, i 1/4 łyżeczki soli.
Mikrofalówka squash połówki na wysokiej 5 do 7 minut lub do przetargu.
Posypać połówki squasha z pozostałych 1 łyżeczka soli; miejsce w 13-x 9-calowy naczynia do pieczenia. Łyżka 1/4 szklanki farszu w każdej połowie squasha.
Piec w 375 przez 30 minut lub aż farsz jest lekko rumiane.