Dymne wolno gotowane Chili jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 515 kalorii, 39g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Super Bowl. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, piwo, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 35 minut. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wolno Gotowane Chili, Wolno Gotowane Chili, oraz Wolno Gotowane Chili Chili.
Instrukcje
1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj mieloną wieprzowinę na patelnię; gotować 5 minut lub aż zbrązowieje, mieszając, aby lekko pokruszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina Mielona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dobrze spuścić.
4
Przełożyć wieprzowinę do powolnej kuchenki elektrycznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
5
Ponownie zalać patelnię sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodać łopatkę wieprzową; gotować 5 minut lub aż lekko rumiane, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa
7
Przełożyć wieprzowinę do powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
8
Ponownie zalać patelnię sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Dodaj cebulę i paprykę; smażyć 8 protokół, często mieszając.
Dodaj chili w proszku, a następnie 9 składników (przez szynkę) do powolnej kuchenki. Przykryć i gotować na wysokiej 5 godzin lub aż mięso będzie miękkie.
Usunąć liście laurowe i szynkę; wyrzucić. Wymieszać z cukrem. Chochla o 1 1/3 szklanki chili w każdej z 8 misek; top każdej porcji z 1 łyżka kolendry, 1 łyżka zielonej cebuli, i 1 łyżka sera.
Uwaga: Możesz również gotować chili w powolnej kuchence na niskim poziomie przez 8 godzin. Do gotowania chili na płycie kuchennej, użyj łącznie 12 uncji piwa i dusić, pokryte, przez 2 1/2 do 3 godzin lub aż łopatka wieprzowa jest miękka.