Duck A L ' Orange

Duck A L ' Orange
Duck A L ' Orange może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1731 kalorii, 47g białka, oraz 153g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.28 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz masło, skrobię kukurydzianą, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Duck à l ' Orange, Duck A L ' Orange, oraz Duck à l ' Orange dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj mieszankę ryżu zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Ukłucie skóry kaczątko dobrze widelcem. Luźno stuff kaczątko z mieszanką dzikiego ryżu. Otwory na szyję szpikulca; wiązać pałeczki razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
Dziki Ryż, Dokładnie WypłukanyDziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
2
Umieścić piersi bok do góry na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia. W małej misce, połączyć koncentrat soku pomarańczowego, miód, masło i sos sojowy; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Piec w temperaturze 350° C przez 1 godzinę. Baste z mieszaniną soku pomarańczowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Piec 1-1 / 2 do 2 godzin dłużej lub do czasu, aż termometr mięsa wskaże 180° dla kaczątka i 165° Dla farszu, fastrygując od czasu do czasu mieszaniną soku pomarańczowego. (
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Odcedzić tłuszcz z patelni, gdy się gromadzi).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Przykryć luźno folią, jeśli kaczątko Brązy szybko. Przykryć i odstawić na 20 minut przed wyjęciem farszu i rzeźbienia. Wyrzucić resztki sosu fastrygującego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
7
W przypadku sosu pomarańczowego, w małym rondlu, połączyć koncentrat soku pomarańczowego i wodę; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Połącz skrobię kukurydzianą i zimną wodę, aż będzie gładka. Wymieszać z sosem pomarańczowym; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
9
Podawać z kaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Magazyn