Duck A L ' Orange
Duck A L ' Orange może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1731 kalorii, 47g białka, oraz 153g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.28 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz masło, skrobię kukurydzianą, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Duck à l ' Orange, Duck A L ' Orange, oraz Duck à l ' Orange dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj mieszankę ryżu zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Ukłucie skóry kaczątko dobrze widelcem. Luźno stuff kaczątko z mieszanką dzikiego ryżu. Otwory na szyję szpikulca; wiązać pałeczki razem.
Umieścić piersi bok do góry na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia. W małej misce, połączyć koncentrat soku pomarańczowego, miód, masło i sos sojowy; odstawić.
Piec w temperaturze 350° C przez 1 godzinę. Baste z mieszaniną soku pomarańczowego.
Piec 1-1 / 2 do 2 godzin dłużej lub do czasu, aż termometr mięsa wskaże 180° dla kaczątka i 165° Dla farszu, fastrygując od czasu do czasu mieszaniną soku pomarańczowego. (
Odcedzić tłuszcz z patelni, gdy się gromadzi).
Przykryć luźno folią, jeśli kaczątko Brązy szybko. Przykryć i odstawić na 20 minut przed wyjęciem farszu i rzeźbienia. Wyrzucić resztki sosu fastrygującego.
W przypadku sosu pomarańczowego, w małym rondlu, połączyć koncentrat soku pomarańczowego i wodę; doprowadzić do wrzenia.
Połącz skrobię kukurydzianą i zimną wodę, aż będzie gładka. Wymieszać z sosem pomarańczowym; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje. Doprawić solą.