Drobna pomarańcza i kremowe bułeczki

Drobna pomarańcza i kremowe bułeczki
Drobna pomarańcza i kremowe bułeczki mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 198 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, masło, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Drobna pomarańcza i kremowe bułeczki, Drobne waniliowe i pomarańczowe bułeczki, oraz Bułeczki Z Drobną Soczewicą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. w dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
2
Pokrój w maśle, za pomocą blendera lub widelca do ciasta, aż mieszanina wygląda jak gruba okruchy. Wymieszać 1/2 szklanki wiórów do pieczenia, skórki pomarańczowej, jajka i pół na pół do uzyskania miękkiego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Do PieczeniaKawałki Do Pieczenia
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
MasłoMasło
CiastoCiasto
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Na lekko posypanej mąką powierzchni zagniataj ciasto około 5 sekund lub do momentu, aż ciasto będzie gładkie. Podziel ciasto na pół. Wklep każdą połówkę w okrągłą, o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
4
Pokrój każdą rundę na 8 klinów.
5
Na nieprzetworzonym arkuszu cookie umieść kliny w odległości 1 cala od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec 12 do 15 minut lub do jasnego złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego; cool 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
8
Umieść pozostałe 1/2 szklanki pieczenia chipsów w zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności; uszczelnij. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 1 minuta; naciśnij worek, aż chipy będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Do PieczeniaKawałki Do Pieczenia
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
MikrofalówkaMikrofalówka
9
Odciąć mały kącik torby; wycisnąć do mżawki roztopione chipsy na bułeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
10
Podawać ciepłe lub schłodzone.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn